Ευχαριστούμε τον κ. Θεόδωρος Καράογλου για την επίσκεψη του και τα καλα του λόγια. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!!

Στο ΚΑΠΠΑ του Δήμου Θερμαϊκού στεγάζεται η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού και εθελοντισμού με αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Τροκάνα και το Νομικό Πρόσωπο ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ( Δημοτικές Πολιτιστικές, Περιβαλλοντικές, Αθλητικές, Κοινωνικές Υπηρεσίες Θερμαϊκού) με πρόεδρο του ΔΣ τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πασχαλιά.
Στην πρόσφατη επίσκεψή μου συζητήσαμε και με ενημέρωσαν για το σπουδαίο πρόγραμμα που εκπονεί ο Δήμος Θερμαϊκού για την ανάδειξη του ως τουριστικό προορισμό όχι μόνον της Θεσσαλονίκης, αλλά της ευρύτερης Ν.Α. Ευρώπης, καθώς και για την ανάδειξη του σπουδαίου αθλητικού κέντρου ΚΑΠΠΑ με το σημαντικό κτιριακό αθλητικό απόθεμα που ήδη έχει ξεκινήσει η αξιοποίηση και λειτουργία του (αναφέρομαι στην πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, στο εντυπωσιακό κλειστό γυμναστήριο, στην πλήρη ανακαίνιση του κλειστού μεγάλου αμφιθεάτρου εκδηλώσεων και στον ευπρεπισμός του χώρου).
Με την αξιοποίηση ενδεχόμενα με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, μετά βεβαίως από ανάλογη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του αναξιοποίητου ξενοδοχείου και εστιατορίου, θα υπάρξει μια ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής, που σε συνδυασμό με την υλοποίηση του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης γενιάς THESS INTEC σε γειτονικό οικόπεδο, στην κυριολεξία θα "απογειώσει" την περιοχή.
Αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσαμασλή, στον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τροκάνα, στον πρόεδρο ΔΗΠΠΑΚΥΘ κ. Δημήτρη Πασχαλιά, αλλά και σε όλους όσους σχεδιάζουν και μοχθούν για την υλοποίηση αυτών των μεγάλων οραματικών στόχων και επιδιώξεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις