Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μία ιδιαίτερα ξεχωριστή και φιλική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εχθές   από τον Κεραυνό  Αγγελοχωρίου με αφορμή την τελετή λήξης των Ακαδημιών . Η εκδήλωση  πλαισιώθηκε  από αγώνες,  απονομές  επαίνων στους μικρούς αθλητές   και ανταλλαγές ευχών για ένα Καλό Καλοκαίρι.
 Ο  Πρόεδρος του Κεραυνού κ. Κώστας Παζαρόπουλος  συνεχάρη  τον Υπεύθυνο , τους Προπονητές, τους αθλητές αλλά και τους γονείς των αθλητών  για την  επιτυχημένη χρονιά που είχαν όλα τα τμήματα Υποδομής.
Ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Τροκάνας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο αλλά και τον εμπνευστή αυτής της προσπάθειας κ. Άκη Κοσμίδη  ο οποίος με την στήριξη που παρείχε στην Ακαδημία η εύρυθμη λειτουργία της ξεπέρασε  κάθε προσδοκία τόσο στην  προσέλευση  των παιδιών όσο  και στην απρόσκοπτη εργασία των προπονητών.
Ενημέρωση
Την Παρασκευή  12 Ιουνίου στις 18:30 στο γήπεδο του Κεραυνού Αγγελοχωρίου καλούνται ποδοσφαιριστές γεννημένοι το έτος 1999 και 2000  να στελεχώσουν την ομάδα Νέων αλλά και την Ανδρική ομάδα του Κεραυνού.
Το γήπεδο θα παραμείνει  ανοικτό όλο το καλοκαίρι με τον σκοπό την δική σας πληροφόρηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976 785 792

ΑΣΤΡΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 2018 ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου! 8 ΔΕΚ 2018 / 18:00 / Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ πλατεία της εκκλησίας Παναγιάς Φανερωμένης με τη Φιλαρμονική τ...