Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Καθαρίζουμε σε Kαλαμπάκα, Ελληνικό, Επανομή, Λευκάδα

Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε την Ελλάδα. Καθαρίζουμε σε  Καλαμπάκα το Σάββατο 19 Μαΐου καθώς και σε Kαλαμπάκα, Ελληνικό, Επανομή Θεσσαλονίκης και Λευκάδα την Κυριακή 20 Μαΐου.

Σάββατο 19 Μαΐου


1. Καλαμπάκα – Καθαρισμοί κεντρικών δρόμων


Ο δήμος Καλαμπάκας, η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων μαζί με σχολεία της Καλαμπάκας και τον Σκάι, διοργανώνουν καθαρισμό σε δύο κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι είναι: Καστράκι- Μετέωρα και Καλαμπάκα- Μετέωρα.
Σημείο συνάντησης το δημαρχείο Καλαμπάκας στις 10 το πρωί.

Κυριακή 20 Μαΐου

1. Ελληνικό – Καθαρισμός παραλίας Αγίου Κοσμά
Ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με το σύλλογο «Ηλιαχτίδα» - γονείς ατόμων με σύνδρομο Ντάουν- με αθλητικά σωματεία της περιοχής και τον Σκάι, διοργανώνει καθαρισμό στην παραλία του Αγίου Κοσμά.
Σημείο συνάντησης, η κεντρική είσοδος της παραλίας του Αγίου Κοσμά στο δήμο Ελληνικού, στις 10 το πρωί.

2. Επανομή Θεσ/νίκης – Καθαρισμός γύρω από το γήπεδο της «Αναγέννησης»

Ο δήμος Θερμαϊκού, σε συνεργασία με φορείς της περιοχής και τον Σκάι, διοργανώνει καθαρισμό στο χώρο γύρω από το γήπεδο της «Αναγέννησης» στην περιοχή της Επανομής.
Σημείο συνάντησης, το άλσος του γηπέδου στην οδό Παύλου Μελά 60, στις 10 το πρωί.


3. Λευκάδα – Καθαρισμός στην περιοχή Γύρα

Ο δήμος Λευκάδας, σε συνεργασία με φορείς, αθλητικά σωματεία του νησιού και τον ΣΚΑΪ, διοργανώνει καθαρισμό στο δασάκι και την παραλία της περιοχής «Γύρα».
Σημείο συνάντησης στις 10 το πρωί, τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λευκάδας στο παλιό εργοστάσιο «ΤΑΟΛ», το οποίο βρίσκεται στη γέφυρα εισόδου του νησιού.

Οι δράσεις καθαρισμού του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», έχουν την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΑΣΤΡΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 2018 ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου! 8 ΔΕΚ 2018 / 18:00 / Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ πλατεία της εκκλησίας Παναγιάς Φανερωμένης με τη Φιλαρμονική τ...