Δελτία Τύπου Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ παρουσιάζουν το 'THESSALONIKI INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL'

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ, σε συνεργασία με τοThess Fest και τα AZA cinema – club παρουσιάζουν το «Thessaloniki International Short FilmFestival» (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης), το οποίο θα γίνει στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» στο διάστημα από 9 Οκτωβρίου 2015 μέχρι 13 Οκτωβρίου 2015.
Το φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών 50ών Δημητρίων του Δήμου Θεσσλονίκης.
«Γεννήθηκε» πριν από εννέα χρόνια από τον Γιάννη Ζαχόπουλο κι έγινε από την αρχή πόλος έλξης καλλιτεχνών, οι οποίοι με μικρής διάρκειας φιλμ συμπυκνώνουν και καταγράφουν την ξέφρενη πορεία του πλανήτη σε όλα τα επίπεδα.
Το «Thessaloniki International Short Film Festival» δίνει βήμα σε νέους κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας και προωθώντας νέες ιδέες και νέες τάσεις στον κινηματογράφο. Νέοι δημιουργοί, καθώς και βραβευμένοι κινηματογραφιστές φέρνουν στη Θεσσαλονίκη προβολές από τον κόσμο του μέλλοντος.
Οι ώρες προβολής των ταινιών μικρού μήκους είναι 17.00’ – 20.00’ και 21.00’ – μεσάνυχτα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:
 http:/www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=12943

Δημοφιλείς αναρτήσεις