«8ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα επίδειξης Tae Κwon Do»

«8ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα επίδειξης Tae Κwon Do»
Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 διοργανώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Περαίας το 8ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα επίδειξης Tae Kwon Do με την συμμετοχή 450 αθλητών από 29 συλλόγους στις κατηγορίες Παμπαίδων- Παίδων και Κορασίδων –Παγκορασίδων.
Την διοργάνωση ανέλαβε με πλήρη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος «Π.Α.Σ.ΑΝ.Α. ΜΑΧΗΤΕΣ» του Δήμου Θερμαϊκού. Ο απολογισμός του συλλόγου σε μετάλλια ήταν εντυπωσιακός συγκεντρώνοντας 7 χρυσά, 12 ασημένια και 16 χάλκινα.
Ο Σύλλογος θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τροκάνα, καθώς και στο προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού, για την αμέριστη βοήθεια και συμβολή τους στην υλοποίηση και επιτυχία της διοργάνωσης.
Ο κ. Τροκάνας Παναγιώτης με την σειρά του συγχαίρει τους νικητές και όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος. Ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο των Μαχητών κ. Ζωγράφο για την συνεργασία του και δεσμεύεται ότι θα είναι πάντα δίπλα σε όμοιες εκδηλώσεις προάγοντας τον αθλητισμό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις