Εγκαίνια έκθεσης "ΒLUE NUDE" της ομάδας "ΘΑΛΑΣΣΙ" του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Το Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014, τελέστηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικής ομάδας ‘Θαλασσί’ του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού, με θέμα “Blue Nude” στο μπαρ Crazy Donkey, στους Νέους Επιβάτες. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά με καλλιτεχνική αύρα και  πολύχρωμο κλίμα. Ο χώρος ήταν γεμάτος με κόσμο που ήρθε να θαυμάσει τα έργα των συνδημοτών μας και απόλαυσε τη βραδιά του μαζί μας μέχρι αργά το βράδυ. Τα έργα είχαν θέμα το γυμνό σώμα και σχεδιάστηκαν με κάρβουνο, ακρυλικό και ξηροπαστέλ. Ο κάθε δημιουργός είχε τη δική του τεχνική και το δικό του στυλ.  Η ομάδα ‘‘Θαλασσί’’ δημιουργήθηκε το 2012 και είναι η τέταρτη έκθεση που διοργανώνει στο Δήμο Θερμαϊκού.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Παναγιώτης Τροκάνας συνεχάρη τους καλλιτέχνες,  καλωσόρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε καθώς και τους πολιτικούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014.

Μέλη ομάδας ‘‘Θαλασσί’’: Αγγελική Πετρακάκη,  Αγλαΐα Παπαδημητρίου,  Άννα Κόη, Αναστασία Αναστασίου, Βάσω Πέγιου, Βάσω Παρούση, Γιώτα Κωνσταντίνου,  Γιώτα Τριανταφύλλου, Δημήτρης Σιδέρης, Δήμητρα Τσακομάγκου, Ελένη Κεραμιδάκη, Εύη Κατσάρα, Ζωή Πετκάκη, Ιωάννα Κυριμίδου,  Κυριάκος Κυριαζής, Μαίρη Χατζηρόδου, Νίκος Δήμου, Όλγα Δημητριάδου, Ρίτα Τηλκερίδου, Σμαράγδα Ζαπτιέ, Σοφία Γαληνού, Χαρά Μαζίδη και Χρυσή Ματσικούδη.
Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες του Crazy Donkey για την παραχώρηση του χώρου.
Υπεύθυνη ομάδας ‘‘Θαλασσί’’: Ανδρονίκη Ράπτη (εικαστικός-υπάλληλος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις