Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Επίδειξη μόδας νυφικών-βαπτιστικών και αξεσουάρ στην παραλία Περαίας

Το ΔΗΠΠΑΚΥΘ, στις 22-23 Μαρτίου στην αρχή του πεζόδρομου στην παραλία Περαίας, θα πραγματοποιηθεί δειγματισμός και επίδειξη μόδας νυφικών-βαπτιστικών και αξεσουάρ.

Οι ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης θα είναι από τις 11:00 έως 20:00.
Σ΄αυτήν θα εκπροσωπηθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις, που έχουν στόχους, όραμα και προτείνουν τα καινούργια εμπορεύματα τους.

Η φιλοσοφία του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, σύμφωνα με τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Τροκάνα, είναι η ενίσχυση της προσφοράς μέσα από τον ισχυρότερο κρίκο της κοινωνίας, «την οικογένεια», γι΄αυτό και κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι που θα επισκεφθεί την εκδήλωση, θα το ενισχύσει με ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ αλλά και με ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ το Κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει και πολιτιστικά σχήματα, χορούς και τραγούδια του γάμου. Την Κυριακή 23 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη νυφικών και βραδινών ρούχων με πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη της ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2012 ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

ΑΣΤΡΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 2018 ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου! 8 ΔΕΚ 2018 / 18:00 / Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ πλατεία της εκκλησίας Παναγιάς Φανερωμένης με τη Φιλαρμονική τ...