ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 για την παράσταση του έργου του Μποστ "Το ημερολόγιο μιας χήρας" που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 από τη Θεατρική Ομάδα "Εταιρεία Υποκριτών" του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού. Το "ημερολόγιο μιας χήρας", αν μη τι άλλο, ξάφνιασε το κοινό - ένα μέρος του οποίου παρακολούθησε όρθιο την παράσταση ως το τέλος της -με την ανατρεπτική μη - πλοκή του και το αποκλειστικά διαφορετικό χιούμορ του.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και την απογοήτευση που δοκίμασαν κάποιοι θεατές οι οποίοι μη βρίσκοντας θέση αποχώρησαν από το θέατρο. Αυτό όμως έφερε στην επιφάνεια τη διάθεση και το ενδιαφέρον του κοινού για εκδηλώσεις τέτοιου είδους και ιδιαιτέρως όταν προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο.

Η Διοίκηση του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. προτίθεται να επαναλάβει την εκδήλωση στο ΚΑΠΠΑ σε ημερομηνία, που μόλις οριστεί θα ανακοινωθεί, αλλά και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Θερμαϊκού.

Υπενθυμίζουμε ότι το "Ημερολόγιο μιας χήρας" έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το Μάρτιο στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη για δύο παραστάσεις και το Μάιο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία όλους τους συντελεστές της παράστασης, τους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, τους ανθρώπους που δούλεψαν στον ήχο, τα φώτα, την υποδοχή, τα τοπικά ΜΜΕ, όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί μια προσπάθεια που μας έκανε υπερήφανους.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.
Παναγιώτης Τροκάνας


Δημοφιλείς αναρτήσεις