ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.-ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη η απονομή των βεβαιώσεων του Γ’ Κύκλου των μαθημάτων «Κοπτικής-Ραπτικής Α’ Βοηθειών» του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Αλεξανδρής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, κ. Γιάννης Τσακμάκας και ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., κ. Παναγιώτης Τροκάνας, οι οποίοι επέδωσαν στις μαθήτριες τις βεβαιώσεις τους.
Τα μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται στην Περαία και τη Νέα Μηχανιώνα από την κ. Σουλτάνα Καραγκεντσίδου, προσελκύουν το ενδιαφέρον των γυναικών του Δήμου Θερμαϊκού και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται.
Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., κ. Παναγιώτης Τροκάνας, ευχαρίστησε τη δασκάλα κ. Σουλτάνα Καραγκεντσίδου για το έργο που προσφέρει και συνεχάρη τις μαθήτριες της ραπτικής για τη δημιουργικότητα και το ζήλο τους. Ο κ. Τροκάνας δήλωσε ότι η διοίκηση του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. είναι ανοιχτή σε τέτοιου είδους εποικοδομητικές δράσεις και έδωσε την υπόσχεση ότι αυτές οι δράσεις συνεχώς θα βελτιώνονται με την ενίσχυση του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.





Δημοφιλείς αναρτήσεις