Τουριστική Εταιρεία Θερμαϊκού Α.Ε. ΟΤΑ εν δράσει…

Ένας κύκλος σημαντικών δράσεων για την περίοδο 2013 – 2014, με στόχο την τόνωση της τουριστικής κίνησης της περιοχής μας, ξεκινά από την Τουριστική Εταιρεία Θερμαϊκού Α.Ε. ΟΤΑ.

Η αρχή γίνεται την επόμενη Τετάρτη με πρόσκληση που απέστειλε η διοίκηση της ΤΕΘ Α.Ε. ΟΤΑ στους επαγγελματίες τουρισμού του δήμου μας, που είναι η εξής:

1. Η έναρξη επιμορφωτικών σεμιναρίων των επαγγελματιών τουρισμού της περιοχής μας, υπό την αιγίδα της ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών, της ανάδειξης της τοπικής κουζίνας και των οινοπαραγωγών.
2. Τουριστική προβολή της περιοχής, μέσω της ιστοσελίδας της ΤΕΘ ΑΕ OTA, (www.visit-thermaikos.gr) κατά θεματικές ενότητες (παραλίες, καταστήματα, διαμονή, αξιοθέατα, θρησκευτικός τουρισμός, περιοχές natura, κλπ. και προώθηση της σε πράκτορες τουρισμού και Δήμους στο εσωτερικό και εξωτερικό).
3. Δράσεις με στόχο τη διατήρηση των καθαρών ακτών (διάθεση από την ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ, σταχτοδοχείων άμμου σε όλες τις παραλίες κλπ).
4. Οργάνωση εκδηλώσεων με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
5. Προσπάθεια ναυαγοσωστικής κάλυψης περισσότερων παραλιών του Δήμου για το καλοκαίρι 2013 (Αγγελοχώρι – Επανομή), με αγορά υποδομής από την ΤΕΘ ΑΕ ΟΤΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις