Στόχος μας η άθληση!



Σε συνάρτηση με τα σχόλια που ειπώθηκαν όσον αφορά το τμήμα Zumba που λειτουργεί στο σχολικό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου στην Περαία, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως στο χώρο φιλοξενούνται επί σειρά ετών αθλητικά σωματεία του Δήμου και μια σχολή χορού. 

Το Τμήμα Αθλητισμού διατηρεί το δικαίωμα σε συνεργασία με την διεύθυνση του Γυμνασίου να συντονίζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων όσων των χρησιμοποιούν. 

Τα τμήματα Zumba του Τμήματος Αθλητισμού λειτουργούν ως εξής:  το τμήμα της Περαίας πραγματοποιείται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στην Άνω Περαία, της Μηχανιώνας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αινείας και την Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη  και στην Επανομή φιλοξενούμαστε στο 3Ο Δημοτικό Σχολείο. 

Μακάρι στην περιοχή μας να λειτουργούν πολλαπλά τμήματα άθλησης είτε αυτά είναι δημοτικά είτε σωματειακά και να δίνουν την δυνατότητα στους συνδημότες μας στην άσκηση. 

Η προσωρινή διακοπή των προγραμμάτων μας ήταν από τις δυσκολότερες στιγμές που ζήσαμε. Είχε όμως και ένα θετικό. Διαπιστώσαμε αφενός το μέγεθος της ανάγκης των συνδημοτών μας να γυμνάζονται και να ψυχαγωγούνται και αφετέρου τον σεβασμό σε ότι τους προσφέρεται μέχρι σήμερα και την ηθική τους συμπαράσταση.  

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό και δεσμευόμαστε ότι πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο.
Παναγιώτης Τροκάνας
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις