ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΛΕΠΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΛΕΠΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 
ΔΗΠΠΑΚΥΘ - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1912 – 2012
Γιορτάζουμε δημιουργώντας…...
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

“A film for Thessaloniki – Thessaloniki in light and darkness”

Με την ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και το Thermaikos Film Festival σας προσκαλούν να δημιουργήσετε ένα φιλμάκι έως 2 λεπτά το πολύ για την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη.

Η κεντρική ιδέα, το θεματικό πλαίσιο μέσα στο οποίο καλούμε τους καλλιτέχνες - ερασιτέχνες και επαγγελματίες, Έλληνες και ξένους - να συμμετάσχουν είναι “A film for Thessaloniki – Thessaloniki in light and darkness”, (Μια ταινία για τη Θεσσαλονίκη – Η Θεσσαλονίκη στο φως και στο σκοτάδι) σε στενή συνάφεια με το φετινό slogan του 5ου International Thermaikos Film Festival “Lights on!”.

Οι δημιουργοί έχουν περιθώριο ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης και ερμηνείας του παραπάνω concept, με φιλμάκια που θα αποτυπώνουν την ιδιαίτερη ματιά τους και θα έχουν το δικό τους τίτλο. H συμμετοχή είναι δωρεάν. Τα φιλμάκια που θα επιλεγούν από την επιτροπή του Φεστιβάλ θα προβληθούν σε ειδική θεματική κατηγορία τη βραδιά του Φεστιβάλ (αρχές Νοεμβρίου). Το καλύτερο φιλμ θα λάβει ειδικό βραβείο από την επιτροπή.
Ισχύει κατά τ’ άλλα ο κανονισμός του Thermaikos Film Festival, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα http://thermaikosfilmfestival.wordpress.com/.

Περισσότερες πληροφορίες: Ανδρονίκη Ράπτη, Ευαγγελία Παράσχου, Πολυξένη Ζαπτιέ, 23923.30363-4, poltherm@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις