Νέο τοιχίο στο βοηθητικό γήπεδο Μηχανιώνας



Ταχύτατη, ήταν η επέμβαση του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Μηχανιώνας στην αποκατάσταση του τοιχίου του βοηθητικού γηπέδου, που δημιουργούσε τεράστιους κινδύνους για τους αθλούμενους εκεί μαθητές και αθλητές. Το μεγαλύτερο μέρος του τοιχίου, είχε καταρρεύσει πριν δύο χρόνια περίπου, ενώ ένα μικρό μέρος που είχε απομείνει, υποχώρησε κι αυτό εξαιτίας των τελευταίων έντονων βροχοπτώσεων. Ο κίνδυνος κατολίσθησης ενός μεγάλου τμήματος του γηπέδου, ήταν ορατός.
Μετά από τις ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου και σε υλοποίησης παλαιότερης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, εγκαταστάθηκε από το πρωί της Πέμπτης εργολάβος, τα μηχανήματα του οποίου άρχισαν την αποκομιδή των μπάζων, προκειμένου σε δεύτερη φάση να χτιστεί νέο τοιχίο, πιο στέρεο.
«Έτρεμε το φυλλοκάρδι μας όλο αυτό το διάστημα, μήπως χτυπήσει κάποιος από τους αθλούμενους στο βοηθητικό γήπεδο, καθώς υπήρχε κίνδυνος για όσους βρισκόταν στην άκρη του γηπέδου να «φύγουν» στο κενό, μαζί με τα χώματα και τα μπάζα», μας είπε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τροκάνας, υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού της ΔΗΠΠΑΚΥΘ. Προσθέτοντας ότι εφεξής θα μπορούν να προπονούνται πιο άνετα και με μεγαλύτερη ασφάλεια οι αθλητές των ομάδων της περιοχής αλλά και οι αθλούμενοι μαθητές. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις