Έχει τον πρώτο λόγο!

Αρκετό για να χαρίσει την νίκη στην Αναγέννηση Επανομής κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών,  αποδείχτηκε το γκολ του Κανούλα στο 8ο λεπτό.
Παραμένει στην Β Κατηγόρια ο Ερμής

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ - ΕΡΜΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ : 0 – 2 

Δυστυχώς ακόμα ένα παιχνίδι θα δώσει ο Πυρσός μετά την ήττα του για την άνοδο 

ΠΥΡΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ - ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ : 0 - 1

Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Αχιλλέα
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ : -
 
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η ομάδα της Επανομής, μετά την αγχωτική νίκη επί της συνονόματης ομάδας των Γιαννιτσών και θέλει το τρίποντο κόντρα στην έδρα της Κοζάνης την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να επιστρέψει στην Football League μετά από 29 χρόνια.
Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία την νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν τον πρώτο λόγο για την απευθείας άνοδο στην Football League, καθώς η Καλλονή καραδοκεί στην δεύτερη θέση μόλις με έναν βαθμό διαφορά.
Οι παίκτες της Επανομής μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και μόλις στο 8ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Κανούλα, ενώ η συνέχεια δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί.
Πλέον το μυαλό όλων στην Επανομή, είναι ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Κοζάνη, όπου θα αγωνιστούν για ένα αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι άλλο από την νίκη, προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Football League.
ΕΠΑΝΟΜΗ: Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Πολίτης, Κουρδάκης, Παπατζίκος, Γεωργιάδης, Ασλανίδης, Διαμαντίδης, Δεμιρτζόγλου (76΄ Μαυροματίδης), Κανούλας (83΄ Δανίδης), Χασομέρης (81΄ Κουλίδης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις