Συνέδριο για τον εθισμό των εφήβων στο Διαδίκτυο

Ένας στους δέκα εφήβους είναι εθισμένος στο διαδίκτυο. Το σοβαρό αυτό πρόβλημα είναι το θέμα που θα απασχολήσεις τους επιστήμονες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του 2ου Πανελληνίου Διεπιστημονικού Συνεδρίου «e-LIFE2011» που θα πραγματοποιηθεί 1-3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.

Το συνέδριο έχει στόχο να παρουσιαστούν οι έρευνες ειδικών επιστημόνων σε μία προσπάθεια να καταγραφούν τα οφέλη αλλά και οι πιθανοί κίνδυνοι από τη χρήση των νέων τεχνολογιών, με απώτερο στόχο την ολοκληρωμένη γνώση των επιδράσεων των νέων τεχνολογιών στον άνθρωπο, για την περαιτέρω θωράκιση και ενδυνάμωση του ψηφιακού Πολίτη.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει α)Δορυφορικά Συμπόσια, β) Στρογγυλές Τράπεζες, γ) Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, και δ) Προφορικές και Αναρτημένες ανακοινώσεις

Για περισσότερες πληροφορίες για τις βασικές θεματικές ενότητες αλλά και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται παράλληλα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.e-life2011.gr

Η Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων (Ε।Ε.Ε.Γ.) είναι Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας Ίντερνετ του 2ου Πανελληνίου Διεπιστημονικού Συνεδρίου «e-LIFE2011».

ΠΗΓΗ:http://www.zougla.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις