Παναγιώτης Τροκάνας

Φίλες και φίλοι , συνδημότες και συνδημότισσες του νέου Δήμου Θερμαϊκού.Με αυτήν μου την επιστολή θα ήθελα να γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Οι επερχόμενες εκλογές σηματοδοτούν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ο ¨Καλλικράτης¨ φιλοδοξεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.
Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Γιάννη Αλεξανδρή παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες για όλους μας, γιατί στο πρόσωπό του διέγνωσα έναν άνθρωπο καταξιωμένο κοινωνικά, χωρίς πολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις , με όραμα ,ιδέες και διάθεση για προσφορά στον τόπο.Συστρατεύομαι με τον Γιάννη Αλεξανδρή γιατί πιστεύω στην ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς χρίσματα και στηρίξεις.
Φίλες και φίλοι
Η μακρόχρονη ενασχόλησή μου με αθλητικούς συλλόγους, η προσωπική και επαγγελματική διαδρομή μου στον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ, σήμερα στην ποιο δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία της χώρας μας και σε ένα νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον ,με πείθουν να δηλώσω παρών στο αύριο του Δήμου Θερμαϊκού.
Σας καλώ όλους να στηρίξετε το συνδυασμό «Θερμαϊκός για όλους» , το συνδυασμό που εγγυάται ανάπτυξη, ευημερία ,ίσες ευκαιρίες για όλους, σε έναν ήρεμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα με ήθος, χωρίς ακρότητες, με σεβασμό στα πρόσωπα και στους θεσμούς.
Με τιμή,
Παναγιώτης Τροκάνας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις